Nog 2 penthouses te koop

24-06-2020W-place

Voorlopige oplevering gemene delen is goed verlopen.

W.Place heeft ondertussen de eerste bewoners verwelkomd. Nog 2 penthouses te koop.

Op de site van het voormalige politiekantoor in Berchem bouwden wij samen met B-architecten 25 woonunits met principes van co-housing, zoals een buurtschuur en een gezamenlijk dakterras. Ondertussen is de voorlopige oplevering van de gemene delen goed verlopen en  maken er meer en meer bewoners zich op om hun intrek te nemen in W.Place.

Lage energierekening

W.Place werd gebouwd volgens de BEN-principes (Bijna Energie Neutraal), die vanaf 2021 de standaard zijn voor elke nieuwbouwwoning in Vlaanderen én Europa. Dat betekent dat het gebouw een E-peil van 30 of lager heeft en dat het weinig energie verbruikt voor verwarming, koeling en warm water. De extra benodigde energie komt uitsluitend uit duurzame bronnen, waardoor de energierekening voor de bewoners zeer laag blijft.

Gemeenschapsgevoel

De gemeenschappelijke tuin, de buurtschuur en het gemeenschappelijke dakterras zorgen voor een hecht gemeenschapsgevoel. En de bewoners die zich toch even willen terugtrekken in hun eigen groene paradijsje, genieten van maximale privacy in de comfortabele privétuintjes.

W.Place ligt binnen de Antwerpse Singel: de autosnelweg is dus vlot bereikbaar en je staat met de fiets in nauwelijks tien minuten in het gezellige centrum van ’t stad.  

Laatste woonunits te koop

Zie jij jezelf hier ook al wonen op wandelafstand van het charmante Harmoniepark en het Brilschanspark? Wacht dan niet te lang, want er zijn nog slechts 2 penthouses te koop. Klik hier voor meer informatie. 

Deel dit bericht op sociale media