Zuidkasteel  voorkant zoom
Zuidkasteel
Zuidkasteel

Over Alta Build

Inspirerende bouwprojecten in de stad Antwerpen en haar randgemeenten. Dat is waar we ons al sinds 2000 elke dag voor inzetten. Hoe we dat doen? We vertellen u er graag meer over.

Koop rechtstreeks van de bouwheer

Wij zijn bouwheer en verkoper tegelijk. Wat we beloven moeten we dus ook zelf realiseren. Een groot voordeel voor u. Want zonder tussenkomst van externe partijen, loopt de communicatie vlot. En kunnen we u altijd van een oplossing op maat voorzien.

test

Kwaliteit is onze prioriteit

Kwaliteit is een breed begrip. Zeker als het om vastgoed gaat. Daarom specificeren we graag de verschillende bouwstenen waarmee we u een inspirerend nieuwbouwproject garanderen. Strategisch gekozen locaties, vooruitstrevende bouwtechnieken, duurzame partnerrelaties en financieel aantrekkelijke constructies: het komt hier allemaal aan bod.

Lees Meer
Service

We maken service persoonlijk

Goede communicatie. Als u een nieuwbouweigendom koopt, wil u graag uitgebreid en correct geïnformeerd worden. Natuurlijk, over de de planning van de bouw, daarover mag geen misverstand zijn. Maar wij bieden u wel méér service dan alleen een duidelijk tijdschema. Nieuwsgierig wat precies?

Lees meer
Afwerking

U bepaalt de afwerking

Een nieuw thuis, volledig afgewerkt naar uw persoonlijke wensen. Het is ons gezamenlijke doel, dat we met een vertrouwd gevoel realiseren. Want bouwen is bij ons geen avontuur. Het is een strak gecoördineerd proces, met een sterke nadruk op details en persoonlijk advies.

Lees meer
architectuur

Unieke architectuurontwerpen

Woningbouw op maat, gebaseerd op unieke ontwerpen. Het is precies wat onze nieuwbouwprojecten in Antwerpen en omstreken typeert. Elk woontype, van ruime familiewoning tot klassiek 2 slaapkamerappartement, tekenen we samen met vooruitstrevende architectenbureaus uit met uw lifestyle in ons achterhoofd.

Lees meer