Zuidkasteel - 2014

Zuidkasteel - 2014

Ruime luxe appartementen op een zeer centrale ligging

Op een strategische ligging tussen het trendy Zuid en het stadscentrum hebben wij 17 ruime luxeappartementen en 3 kantoorruimtes gebouwd. Met Schellen Architecten hebben wij voor moderne en degelijke stedelijke architectuur gekozen. In een gelijkvloerse kantoorruimte hebben wij hier ook in april 2014 onze intrek genomen.

De ruime appartementen baden in het licht dank zij de quasi verdiepingshoge ramen. Bij het uitwerken van het concept van het gebouw is bijzondere aandacht besteed aan de woonkwaliteit. De appartementen zijn 7 m breed en beschikken allen over een ruime berging vlak naast de keuken. Er werd extra aandacht besteed aan de verhoogde akoestische eigenschappen, door ontdubbelde muren met geluidsisolatie "Party-wall" van Isover en zwevende vloeren met een akoestische verbetering van 25 dB. Ook de thermische isolatie is met een waarde van K25 buiten categorie.

Ieder appartement is beveiligd met een gepantserde inkomdeur met meerpuntssluiting. Vanuit de slaapkamers hebben de appartementen zicht op een door Avantgarden aangelegde daktuin, die de ondergrondse parkeergarage aan het zicht onttrekt.

De appartementen werden opgeleverd in april 2014.Terug naar overzicht