Cappellenhof - 2009

Cappellenhof - 2009

De luxe-residentie Cappellenhof is ideaal gelegen: ze werd gebouwd op wandelafstand van het centrum van Kapellen. Het station, Kapellen dorp en het winkelcentrum Promenade zijn op wandelafstand. Toch genieten de bewoners van de rust en kalmte van een groene omgeving.

Architect Reginald Schellen heeft met zijn tijdloze ontwerp een architectuur geleverd die tegelijk luxe, individualisme en klasse uitstraalt. De imposante voorgevel in een combinatie van donkere en lichte natuursteen laat onmiddellijk een blijvende indruk na.

In het ontwerp heeft Alta Build, samen met de architect, gestreefd naar een maximaal gevoel aan ruimte. De 14 appartementen met 3 slaapkamers zijn tussen 168 en 231 m² groot. Ieder appartement heeft 2 badkamers en een ruime berging. De leefkamers met open keuken zijn gemiddeld 70 m² groot. Parkeren gebeurt ondergronds, waar er 12 boxen en 9 staanplaatsen voorzien zijn.

Door gebruik te maken van een vooruitstrevende betontechniek, die haar degelijkheid reeds lang bewezen heeft in de bruggenbouw, was het mogelijk grote ruimten te bouwen zonder kolommen of doorhangende balken. Ook de terrassen met overkragingen tot wel 4 meter worden niet ontsierd door kolommen.  

Ook in de afwerking is naar hoogstaande luxe gestreefd: standaard zijn een keuken van Siematic, parket, een veiligheidsdeur, alarm en inbouwspots voorzien.Terug naar overzicht