Getuigenis Dirk & Maria - Cadix Factory

Dirk & Maria - Cadix Factory

De gedachte om terug naar de stad te keren speelde al enkele jaren in ons hoofd. Ongeveer 3 jaar geleden zijn we toevallig op het nieuwbouwproject Cadix factory van Alta Build gevallen.

De gedachte om terug naar de stad te keren speelde al enkele jaren in ons hoofd. Ongeveer 3 jaar geleden zijn we toevallig op het nieuwbouwproject Cadix factory van Alta Build gevallen. De architectuur en het passieve concept spraken ons sterk aan en we hebben dan ook een afspraak gemaakt. Na een aantal bijeenkomsten bij Alta Build hebben we de stap gezet om een appartement op plan te kopen. Op plan kopen was een heuse drempel voor ons maar Alta Build won ons vertrouwen. 

De handtekening was dan ook het begin van onze relatie met Alta Build. Gezien het vroege stadium waarin wij aankochten, konden we nog zeer veel aanpassen aan de oorspronkelijke plannen. In samenwerking met onze interieurarchitecte, die reeds met Alta Build had samengewerkt, maakten wij ons appartement tot onze thuis. Dit verliep zeer vlot dankzij de goede communicatie tussen ons, onze interieurarchitecte en het team van Alta Build. Inmiddels wonen we reeds 2 jaar met veel plezier in onze nieuwe stek in de stad. 

Het was voor ons een geslaagde aankoop,  nogmaals dank aan de architecte en de medewerkers van Alta Build! 

Terug naar overzicht